Actualitat
Enginyeria en Seguretat
Viernes, 14 de Junio de 2013 07:48
There are no translations available.

 

 logoweb

Tal com s'està publicitant en diferents mitjans, Cuberes Plancheria S.L: ha començat a prestar servei en sistemes de seguretat a través SISTEMES DE SEGURETAT 8X8, empresa amb presència a tota la península i una de les que amb més força s'està expandint. Hem adquirit els drets per la regió Lleida Nord, que abarca les comarques dels Pallars (Jussà i Sobirà), La Noguera, El Solsonés, La Vall d'Aran, La Ribagorça, L'Alt Urgell i part de la Cerdanya. A més, també té els drets d'una part de la comarca del Segrià i Lleida capital.

La nostra emrpresa ja fa molts anys que comercialitza aquest producte: Intrusió, Sistemes de Seguretat Avançats, CCTV, Control d'accessos...Però la situació econòmica i social que estem vivint ens ha fet veure que s'havien d'invertir més recursos en Formació i Tecnologia. Per això acunyem el terme ENGINYERIA en SEGURETAT, que consisteix en l'estudi i l'l.laboració del projecte, l'execució, la supervisió, el manteniment i el servei post-venta. Tot el procés i a més amb la garantia d'una empresa Homologada pel Ministeri d'Interior i la Direcció General de Policia i Mossos d'Esquadra amb nº de Registre 3039.

Els nostre àmbit d'actuació es centra en :

Sistemes de Videovigilancia(CCTV): Sistemes de grabació, transmissió de videovigilància amb transceptors via radio, vigilància oculta i video de supervisió. Inclou alta al fitxer de videovigilància i control d'accessos a l'agència Espanyola de Protecció de Dades.

Altes a seguretat privada i servei propi de Central de Receptor d'Alarmes.

Sistemes de Intrusió (Anti Robatori): Alarmes d'exterior i interior.

Sistemes de control d'accessos: Sistemes centralitzats i descentralitzats, teclats, tarjes de proximitat, sistemes biomètrics.

Caixes fortes: Gran catàleg de caixes fortes, armaris per armes de foc i seguretat i sitemes domòtica.

La nostra política comercial estarà enfocada a resoldre les problemàtiques dels nostres clients, substancialment en els següents aspectes:

1.- Possibilitats d'adequació del producte sobre les necessitats de cada client. Flexibilitat en l'oferta del producte i ràpida execució.

2.- Possibilitat molt favorables de finançament.

3.- Servei de productes amb alta qualitat, última tecnologia i preu competitiu.

4.- Garantir un servei POST VENTA amb una ressolució ràpida i eficaç. Sóm plenament conscients que en temes de seguretat la distància no ha de ser un obstacle i l'empresa proveïdora del servei ha de donar resposta de forma inmediata.

A través de Facebook, per correu electrònic o através de la nostra WEB i altres mitjans escrits us continuarem informant.

 

 
Campanya clima 2013
Martes, 07 de Mayo de 2013 10:56
There are no translations available.

Us presentem la campanya 2013 d'aire condicionat. Aquest any presentem el model MITSUBISHI classe A amb un rendiment força alt tant per calefacció com per fred.  Per tant, és una solució molt vàlida per estiu/hivern. I amb un consum de 1KW de potència electrica, que és un rendiment extraordinari comparat amb altres sistemes de calefacció; concretament, del 400%. 

De Mitsubishi també oferim un equip de calor/fred amb  capacitat per donar les mateixes Kcal. però el rendiment en quan a estalvi es una mica menor. El seu preu es de  1100€ ( instal.lat i amb Iva inclòs).

 

20130513131210598_0001

 

 
Canvi de caldera de gas. El moment oportú
Viernes, 14 de Diciembre de 2012 13:25
There are no translations available.

Les noves calderes de gas de condensació ofereixen fins a un 30% d'estalvi en el consum de gas propà. Això és degut a l'aprofitament dels gasos de sortida per a condensar-los. Aquesta nova tecnologia i el preu de les ofertes fa que en un temps de un 3 anys la inversió ja sigui amortitzada. Per tant, des de Cuberes Plancheria estem veient que és el moment oportú de canviar-se la seva caldera i començar a estalviar.

Tenim diferents models i possibilitats de finançament. Informi's a les nostres oficines 

 caldera123

 
Bomba de calor. Execel.lent opcio per estalviar.
Viernes, 14 de Diciembre de 2012 12:49
There are no translations available.

Des dels diferents estudis que s'estan fent sobre el món de l'eficiència energètica, les bombes de calor estan ocupant una part molt important en el món domèstic. Fred a l'estiu i calor a l'hivern per un preu assequible i  rendiments energètics extraordinaris (de fins a un 400%). Cuberes Plancheria, des de la seva experiencia, el recomana com a una molt bona solució per estàncies concretes. Per a calefacció global, ja existeixen solucions integrals a base de bombes de calor que es comencen a instal.lar.

Presentem l'oferta per aquesta temporada. Aquí la teniu. Veniu a les nostres oficines i us informarem sobre les nostres solucions en calefacció i estalvi.  

bombadecalor123

 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 Próximo > Fin >>

Página 1 de 4
bottom_datos
logo_fercalogo_gremi